Trompet Coaching - Hjælp Til Selvhjælp

One-On-One Sessions i samme rum, eller via Skype

Hvis du enten vil forbedre dit spil, 
eller har embouchure-problemer.I 2004 ramte jeg muren. I 25 år havde jeg kun spillet og spillet, uden tid til daglig øvning -
tiden gik med  at være kapelmester.


De efterfølgende 8 år brugte jeg på at skræddersy øvelser til mig selv, inden for alle discipliner af trompetspil. Jeg har samlet alle øvelser i bøgerne "Improve Your Game - Trumpet, Vol. I-IV". 
I dag er jeg derfor i en form som aldrig før. Virker det for mig, så virker det også for dig. Vil du gerne udvikle dit spil, men kan ikke finde tiden i dagligdagen, så er der alligevel en vej. Den kan jeg hjælpe dig med at finde - også med embouchure-problemer.


Trompet KontoretOne On One Session - Dig og mig, i samme rum.


En "One-On-One" session, er til vi er færdige - og koster kr. 750,-. Her afdækker vi dine ønsker, problemer, styrker og svagheder. Vi designer et skræddersyet program til dig, så du ved egen hjælp, bringes derhen hvor du gerne vil. Et par sessions er nok - så tager du selv over.

Jeg har alt materialet, og når du kommer hjem så ligger alle noder i den Dropbox folder som vi deler.

Når dine mål er nået, så er det helt op til dig om du vil videre. Ring eller kontakt mig nedenfor, hvis du vil have en uforpligtende snak og få svar på evt. spørgsmål.

Vi mødes her på mit Trompet-Kontor på Frederiksberg.

Skype session - Dig og mig i hver vores ende af landet.
"Jeg troede ikke på det - indtil jeg prøvede det selv."

Foregår på nøjagtigt samme måden som nævnt ovenfor.
Du skal bare have en computer med internet, indbygget mikrofon,webcam og Skype. Så aftaler vi et tidspunkt hvor vi ringer hinanden op og går igang. Det lyder mærkeligt men efter 5 min., så føles det som om vi er i samme rum.

Jeg har et specielbygget et lyd set-up men gode mikrofoner på både stemme og trompet, så lyden bliver optimal over internettet. Ring eller skriv og lad os aftale en kort uforpligtende prøve session - så du kan få fornemmelsen.

En Skype session koster kr. 500,- som introduktionstilbud!

Navn: *
Firma:
Telefon:
E-mail: *
Besked: *
*) Feltet skal udfyldes
Jan Glæsel/JGMusik
Mariendalsvej 7 C
2000 Frb.
Danmark
Telefon: 33161642
Email: info@trumpetgame.com
CVR nr: 77322914
Mariendalsvej 7 C, 2000 Frb. - Tlf.: 33161642 - E-mail: info@trumpetgame.com