Her diverse musikindslag fra Talkshowet Meyerheim 2011-12


Vil du se alle indslag - så gå til min egen Youtube kanal ved at klikke her

Her er 5 udvalgte videoer - klik på navnet og der hoppes direkte til videoen
Sko & Torp - Johnny Logan - Rasmus Seebach - Chris Norman - Jette Torp
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#Et af de bedste indslag vi har haft på showet i år, et par af mine absolutte favoritter her i Danmark er Sko &Torp. Et par fantastiske kunstnere og Palle Torps tæft for at skrive hits er umiskendelig. Søren Sko er, efter min mening, den største på sit område. Var han født i USA, så ville han være en af de største.

Nyd Sko & Torp her i deres allerstørste hit igennem tiderne -
On A Long Lonely Night


#Grand Prix kongen af dem alle må siges at være Johnny Logan. Jeg synes selv at jeg har spillet "Be My Lifes Compagnion" et utal af gange med Linie 3, men det er intet imod hvor mange gange han har sunget "What's Another Year". Johnny Logan kom forbi studiet og gav en fantastisk nummer fra hans seneste CD som min gode ven Boe Larsen har produceret. Backstage vist han sig også som en ustoppelig fortæller af jokes - spøjs fætter.

Her er Johnny Logan med nummeret - 
Shame On You



#Når vi snakker Grand Prix så var Rasmus Seebachs Far Tommy Grand Prix kongen i Danmark. Rasmus er nok den mest dedikerede og ukomplicerede solist at arbejde med - stor fornøjelse. Han mødte op - stillede sig foran mikrofonen - sang så alle fik en klump en halsen. Da sangen var slut vendte han sig om og sagde pænt "Tak"

Rasmus - det er mig dig takker for dette smukke nummer -
Den Jeg Er



#En anden international artist der gæstede programmet i år var Chris Norman. Han er nok kendt bedst som forsanger i Smokie, som altid har haft et stor publikum her i Danmark. Han har netop udgivet en helt ny CD, Time Traveller med hans fortolkninger af pop-klassikere, hjulpet godt på vej af vores egen Chief1. Han var på forhånd meget nervøs for at synge live med et, for ham, ukendt orkester, men efter første prøve, slappede han fuldstændigt af. Stort kompliment til bandet, som jeg bare er så stolt over gider spille med mig.

Her er Chris Norman i klassikeren -
Be My Baby



#Min gamle legekammerat Jette Torp gæstede programmet i april og det har jo altid været en fornøjelse at arbejde med hende. Hun havde netop spillet hovedrollen i en Judy Garland forestilling. Jeg var inde og se forestillingen og jeg må sige at det en en kraftpræstation af de helt store - godt gået Jette. Næste projekt for Jette er så en række teaterkoncerter hvor Karen Carpenter er omdrejningspunktet. Derfor spillede vi et par Carpenters numre i programmet. Carpenters har et meget stort sted i mit musikalske hjerte, derfor nød jeg det i fulde drag.

Her er Jette Torp i Carpenters klassikeren skrevet af Burt Bacharach -
Close To You



Vi du følge min kanal på YouTube så klik på knappen her








Mariendalsvej 7 C, 2000 Frb. - Tlf.: 33161642 - E-mail: info@trumpetgame.com