Improve Your Game på ITG 2014

Jeg kan med stolthed meddele at jeg deltager på dette års ITG 2014 International Trumpet Guilds messe her:

The Valley Forge Casino & Resort, 
Pennsylvania, 20-24 maj.
Du finder mig i The Grand Ballroom North, Bord 102

Er du på kanterne så kik forbi, der er messetilbud på bogen alle dage samt konkurrencer med bogen som præmie.
 Se også bogen i funktion på iPad.

Køb som bog eller download til iPad her: 

----------------------------------------------------------------------------
Her er den så.

Den samlede bog på i alt 400 sider dækker alle tænkelige teknikker og disipliner på instrumentet. Fokus er lagt på at få musik ind i alle øvelser!!

Bogen er udkommet som Print On Demand via Amazon.com. Sælges enten som et samlet bind eller fire separate. Sidste nyt!! Fåes nu som download til din iPad på iTunes

----------------------------------------------------------------------------

Her er historien bag bogen.

I 2004 efter at det forløbigt sidste Linie 3 show var spillet, og hvor udsigten til et nyt show ikke var nært forestående, stod jeg ved en skillevej. Enten skulle jeg lægge hornet på hylden og fokusere på alle mine andre gøremål, eller også skulle jeg begynde at øve mig - seriøst. Jeg valgte det sidste.

Forud for denne beslutning lå 25 år hvor der bare er blevet spillet og spillet men aldrig øvet. Dvs. at der i hele den periode ikke har været nogen form for udvikling - kun status quo med tilhørende slidtage.

Inden jeg gik igang stillede jeg mig selv den simple opgave at spille "I skovens dybe stille ro" i et tomt kirkerum - og optage det!! I mine egne øre lød det som en jordbetonarbejder der forsøgte at danse ballet - sørgeligt, men sandt. 5 år senere udfordrede jeg mig selv igen ved at sige ja til en lang række kirkekoncerter - behøver jeg at sige med et helt andet resultat.

Fra 2004 og til i dag er der blevet øvet dagligt og ekstremt målrettet. Det er denne rejses selvkomponerede øvelser, etuder og studier der er beskrevet detaljeret i den 400 sider store bog. Alt fra opvarmning- til udholdenheds-øvelser over Musikalske Tapas dækker enhver trompetist's behov for at kunne performe optimalt - hver dag.


Du kan tilmelde dig her for
at få en gratis smagsprøve.

--------------------------------------------
Vidste du...

...at hvis du har et talent og bruger 3 timer om dagen i 3 år på at udvikle det talent, så er efter de 3 år på Top 100 - 
på verdensplan.

Tænk lige over det !!
---------------------------------------
Her er min øve-hule.


 
Klik for at se et større billede
-------------------------------------------

Læs venligst dette !!
Når du har hente den gratis smagsprøve,
så respekter venligst følgende:

Jeg har lagt utroligt meget arbejde i disse bøger, så jeg håber at du vil respektere at filen er til dig personligt - og skal ikke gives videre. Hvis du vil give dem videre så guide folk ind via:

-------------------------------------------
Mariendalsvej 7 C, 2000 Frb. - Tlf.: 33161642 - E-mail: info@trumpetgame.com